Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Berättelsen om allt 13,8 miljarder års historia

Universums fascinerande historia – från tidernas begynnelse till den avlägsna framtiden.

De flesta historiker studerar avgränsade tidsperioder, specifika datum, individer och dokument. David Christian studerar i stället hela historien, från Big Bang till vår samtid – vad han själv beskriver som Big history.

I Berättelsen om allt tar Christian med sina läsare på en vild resa genom de 13,8 miljarder år som vi känner till som vår historia. Han fokuserar på milstolpar, stora trender och djuplodande frågeställningar för att förklara varifrån vi kommer och vart vi är på väg. Christian belyser de dolda trådar som binder allt samman – från jordens födelse till jordbruk, kärnvapen och framtiden.

Med klargörande insikter i vårt universums ursprung, livets uppkomst och människans framväxt, ger Berättelsen om allten helt ny förståelse för vår plats i kosmos.

Den som gillade Yuval Noah Hararis Sapienskommer att älska den här boken!

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...