Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Etikprofessorn

Allt detta innebär att jag i mitt liv är tillbaka där jag började. Mitt första och sista starka politiska engagemang är detsamma: världsmedborgarrörelsen. För denna rörelse ämnad att lösa det mest avgörande negativa existentiella problemet är jag, emeriterad rabulist, beredd att kämpa, ställa till spektakel, dö och om nödvändigt döda, ja till och med göra mig löjlig.”

Etikprofessornär den andra delen av Torbjörn Tännsjös memoarer. Boken tar avstamp i hans arbete som professor i praktisk filosofi och Tännsjö guidar oss genom de ofta kontroversiella debatter han deltagit i. Hans breda engagemang och orädda åsikter har gjort honom till en välkänd, men ibland omstridd, röst i den svenska debatten. Här fördjupar och nyanserar Tännsjö sina resonemang i flera känsliga frågor som abort, dödshjälp och idrott.

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...