Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Mannen som vaknade upp död Och andra fascinerande berättelser om extraordinära hjärnor

Olyckor, kontroversiella kirurgiska ingrepp, ovanliga sjukdomar och genetiska mutationer ligger bakom de flesta av hjärnforskningens upptäckter. Det är tydligt att den avvikande hjärnan ger oss unika insikter i den ”vanliga” hjärnans mysterier, och låter oss ana de otroliga förmågor som kan ligga dolda inom oss alla. Insikterna visar att våra upp­fatt­ningar om världen inte alltid är likadana. De kan också tvinga oss att ifrågasätta hur ”normala” hjärnor egentligen kan vara.

Helen Thomson har rest världen runt för att träffa och lära känna människorna med de märkligaste hjärnorna. Möten som präglats av nyfikenhet och medmänsklighet. Hon har ställt frågor som vanligtvis inte intresserar forskarna: om barndom, kärlek och vänskap och hur dessa underliga hjärnor navigerar i sin omvärld.

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...