Beställ signerade exemplar av Joel Halldorfs bok Bokens folk

I Bokens folk: En civilisationshistoria från papyrus till pixlar berättar teologen Joel Halldorf om bokens historia, hur dess skiftande former satt avtryck på vår kultur. Vi formas inte bara av det som står i böckerna, utan också av deras utseende. På ett tillgängligt sätt får läsaren följa med på en resa genom muntliga kulturer, via antika bokrullar, medeltida handskrifter, tryckpressens genombrott och bokens segertåg över världen – för att slutligen landa i en diskussion av vår egen tid, skärmens tidsålder. Det är en kulturhistorisk exposé som hjälper oss att förstå vilka vi är, och vad den digitala revolution som vi just nu genomlever betyder.

Beställ ett signerat exemplar till kampanjpriset 249 kr (frakten inkluderad inom Sverige). 

Joel Halldorf är författare, professor i kyrkohistoria vid Enskilda Högskolan Stockholm och medarbetare på Expressen Kultur. Han har tidigare utkommit med en rad böcker, senast Gud: Jakten – Existentiell svindel i det tjugoförsta århundradet på Fri Tanke, 2020.

Boken skickas ut i mitten av april. I samband med det kommer du få en faktura till den mail du angett i formuläret nedan.