Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Berättelser om ditt liv

Detta är en novellsamling som ger nya perspektiv på våra liv och vår plats i universum. Med skarp intelligens och humor undersöker Chiang vad det innebär att vara levande i en värld som präglas av osäkerhet, men även av skönhet och förundran. Vad händer om mänskligheten byggde ett torn från jorden till himlen – och bröt igenom till himmelens andra sida? Tänk om vi upptäckte att matematikens grunder var godtyckliga och inkonsekventa? Tänk om exponering för ett utomjordiskt språk för alltid förändrade vår uppfattning om tid? Vad händer om alla trossatser som den fundamentalistiska kristendomen är byggda på var bokstavligen sanna, och syner av syndare som svaldes i eldiga gropar var en rutinmässig händelse på stadens gator? Dessa är den typ av upprörande frågor som ställs i berättelserna av Ted Chiang. Berättelser om ditt liv (originaltitel: Stories of Your Life and Others), är en prisbelönt samling som bland annat innehåller novellen “Story of your life” som filmen Arrival (2016) i regi av Denis Villeneuve är baserad på.

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...