Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Sex, droger och rock 'n' roll

269 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Hur kan en ordlös samling av ljud få oss att rysa och kittla uråldriga delar av våra hjärnor, delar vi har gemensamma med reptiler? Hur kan en kemists sökande efter smärtstillande vid förlossning resultera i skapandet av LSD? Varför ägnar sig getter åt oralsex och hur kan en häst (eller till och med ett bord) göra oss svaga i knäna? Dessa pressande frågor och många fler utreds av Zoe Cormier, blandat med berättelser om flera av världens mest spännande, smarta och direkt konstiga experiment.

Det är en bitande skildring som både lockar och äcklar, och ställer stora frågor om vad det innebär att vara människa, om medvetande och lycka. Sex, droger och rock’n’roll är populärvetenskap på ett helt nytt sätt och Cormier bryter alla regler.

Köp som E-bok

Rekommenderade böcker

Publicerad november 2016

Varats förunderliga osannolikhet

Roberts, Alice
275 kr
KÖP
Publicerad 2012

Mina vackra gener

Frank, Lone
239 kr
KÖP
Publicerad 2010

Arvet från Darwin

Forsman, Birgitta
SLUT kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...