Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Pi och powerbollarna!

375 kr
KÖP
Köp tre böcker eller fler så betalar vi frakten!
Lägg i önskelistan

Projektet Pi och Powerbollarna vill få fler barn intresserade av naturvetenskapliga ämnen. De satsar på spännande edutainment och använder böcker, appar, musik och videoexperiment för att visa att vetenskap är kul. Pi och Powerbollarna har många fans, projektet stöttas bland annat av Tomas Ledin, Peg Parnevik, ABBA-Frida, Christer Fuglesang och Tekniska museet.

Bakom det ambitiösa projektet är företaget bNosy som grundats och drivs av två civilingenjörer, Karolina Kjellberg och Anna Colbiörnsen samt illustratören Pauline Reuss.

”Vi tröttnade på att läsa nyheter om ungas försämrade resultat i internationella prov och vill bidra med det vi kan för att hjälpa till att förbättra situationen. Vi vill vara med och skapa framtida generationer som kan fylla industrin med kunskap för tillväxt, bidra med spännande innovationer och göra smarta val för att upprätthålla en hållbar miljö. Vi vill stödja vuxna i både hem och skola med nytt och lustfyllt material som är kopplat till läroplanen,” säger Anna Colbiörnsen.

Projektets målgrupp är 3-9 år gamla barn stödjer skolans läroplan i naturvetenskap och teknik. Konceptet, som bygger på cross-media, har under första året nått ut till 20% av målgruppen i Sverige.

Köp som E-bok

Nu kan du köpa alla tre Pi och powerbollarnaböckerna för endast 375 kr! (ord. pris 148 kr st)

Om böckerna:

Magnetfisket får Pi ta hjälp av sina magiska powerbollar för att lista ut hur de ska hjälpa Pis kompis att fiska upp verktygen som han har tappat i sjön. Här får barn i åldern 3-6 lära sig om hur magneter fungerar.

I Vinterracet får Pi lära sig om olika material när hen ska hjälpa en kompis bygga en isracer. Vilka material håller? Vilka glider bäst?

Ljudskurken är tredje boken i serien om Pi och Powerbollarna. Det är festival på ön men någon försöker att stoppa den. Med hjälp av Powerbollarna lär sig Pi om ljud och tillsammans ger de sig ut för att laga orkesterns förstörda instrument.

Omdömen om Pi och powerbollarna!

 • Christina says:
  5

  Helt Fantastisk bokserie! Kan varmt rekommendera dessa böcker. Mina barn 3 och 5 älskar att läsa dessa mest hela tiden. Illustrationerna så fartfyllda och glada. Att barnen lär sig under läsningens gång på ett enkelt och roligt sätt på samma gång är så finurligt gjort. Gratis app finns till boken – helt super!!
  Ljudskurken på väg hem och barnen längtar.

 • Christina says:
  5

  Helt Fantastisk bokserie! Kan varmt rekommendera dessa böcker. Mina barn 3 och 5 älskar att läsa dessa mest hela tiden. Illustrationerna så fartfyllda och glada. Att barnen lär sig på vägen på ett enkelt och roligt sätt på samma gång är så finurligt gjort. Gratis app finns till boken – helt super!!
  Ljudskurken på väg hem och barnen längtar

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...