Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

E-bokhandel

Klicka här för att komma till butiken!

 

 

Så här handlar du!

1. Hitta de titlar du är intresserad av genom att bläddra mellan sidorna ovan eller använda sökfunktionen. Klicka på Köp för att placera dem i kundvagnen. Observera att detta inte är samma kundvagn som för tryckta böcker.

2. När du är klar klickar du på kundvagnen, där du kan se vilka titlar du har valt, ändra antalet eller ta bort någon titel. När allt ser bra ut klickar du på Fortsätt för att fylla i adressuppgifter och välja betalnings-metod; kort eller faktura.

3. Efter att betalningen blivit godkänd kommer du att få ett bekräftelse-mejl med en nedladdningslänk, en per köpt e-bok. Klicka på länken och spara e-boksfilen.

4. Om du sparat filen på datorn, behöver du antagligen koppla in din läsplatta eller telefon till datorn för att importera e-boken. Öppnar du mejlet direkt i din läsplatta eller telefon kan du oftast välja direkt vilket program du vill använda för att öppna e-boken.

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...