Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Vetenskap och design i skön förening hos Fri Tanke!

 

Nu kan du köpa Flytes hyllade
designföremål från oss!

 

”Merging he words fly, light, and the Swedish word for float, Flyte creates luminous spectacles that combine the wonders of magnetic levitation with wireless power. A lifelong passion that finally got of the ground, Flyte’s collection of gravity-defying lights are a testament to lofty design.”

 

 

Flyte Light

FLYTE är ett belysande exempel på kombinationen av vetenskap och design. Denna fascinerande innovation som vunnit flera internationella designpris väcker nyfikenhet och intresse. Med hjälp av magnetism svävar lampan fritt över den eleganta basplattan i ek. Lampan laddas via induktion och ger ett långsiktigt användande på 12 timmar per dag i 11 år  upp till 50 000 timmar varmt och behagligt ljus!

Flyte Light 2 899 :- inkl. moms. Frakt tillkommer

För att beställa, skicka ett e-brev till
info@fritanke.se

Flyte Lyfe Planter

 

Flyte Lyfe Planter är en svävande kruka i nordisk minimalistisk design. En geodetiskt formad kruka i vit silikon svävar över en stilren basplatta i ek. I basen sitter magneter som med hjälp av elektromagnetism gör att krukan kan sväva fritt och rotera i luften. Detta gör att hela plantan kan tillgodose sig solens strålar och den trivs därför extra bra. Med denna effekt blir Lyfe dessutom det lilla extra i hemmet, precis i enlighet med företagets vision.

Lyfe är skapad med särskild hänsyn till luftplantor, men det går lika bra att plantera andra typer av växter i krukan. I botten på krukan finns dränering som leder till en inre vattenreservoar vilket förebygger mot övervattning.

Flyte Lyfe Planter 2 399 :- inkl. moms. Frakt tillkommer

För att beställa, skicka ett e-brev till
info@fritanke.se

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...