Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Förbeställ Beauty Will Save the World - signerade exemplar

Den prisbelönta fotografen Björn Persson är tillbaka med en ny naturfotobok. I Beauty Will Save the World tar Perssons fotografier oss runt hela jordklotet, från Antarktis ismassor till Afrikas savanner. Beauty Will Save the World är en exklusiv fotobok i coffetable-format (290 mm X 240 mm) som består av 270 sidor med 151 unika fotografier i både färg och svartvitt. 

Förbeställ ett signerat exemplar för endast 589 kr (inklusive frakt) och få boken först av alla!

Många gånger får den dystopiska bilden av utvecklingen för klimat och miljö som vi matas med dagligen motsatt verkan; i stället för att agera så byter vi kanal. Apati och uppgivenhet är ett minst lika stort miljöhot som koldioxidutsläpp och tjuvjakt, säger Björn Persson. 

Vi måste istället påminna oss om att värdesätta den ofantliga skönhet som finns i vår värld. För det är bara på det sättet som viljan att bevara och skydda naturen kan bli starkare än vår lust att förstöra den.

OBS! Priset gäller inom Sverige. Vill du beställa till utlandet, maila info@fritanke.se för prisuppgifter.

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...