Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Förbeställ Gud: Jakten – signerade exemplar!

Var söker vi svar på våra existentiella frågor i ett sekulariserat samhälle? I augusti presenterar Fri Tanke teologen Joel Halldorfs nya bok Gud: Jakten. Halldorf belyser de existentiella strömmar som flyter genom vår kultur, i såväl politik och konsumtion som religion och radikalisering. Nu kan du förbeställa signerade exemplar – till dig själv eller till höstens bokcirkel!

”Alla människor, vare sig de är sekulära eller religiösa, har föreställningar om okränkbara värden i tillvaron och i vardagen”

Gud: Jakten är Joel Halldorfs fördjupande bidrag till samtalet mellan sekularism och kristendom: ”Det blir upp till läsaren att avgöra om jag lyckas, men jag har alltid haft denna ambition: att resonera teologiskt i en svensk offentlighet som ofta beskrivits som sekulär.”

För dig som vill använda boken i en bokcirkel erbjuder vi en läsguide med tillhörande frågor utan extra kostnad.

Läsguiden finns att ladda ner här: 

Läsguide Gud Jakten

Beställningen är nu avslutad.

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...