Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Förbeställ Westerbergeffekten – signerade exemplar!

Bengt Westerberg är en av vår tids mest profilerade svenska politiker. Westerbergeffekten är hans bokdebut – en reflektion över ett antal samhällsfrågor som bildar ett försvar för individens frihet och rätt till utveckling, för demokrati, en välfärdsstat för alla och kulturell mångfald.

Förbeställ ett signerat exemplar för 249 kr (inklusive frakt) redan idag och få boken först av alla!

”Vi socialliberaler kan aldrig vara säkra på att våra lösningar är slutgiltiga, vi är alltid beredda till prövning och omprövning. Det gör socialliberalismen dynamisk. Det är en egenskap hos socialliberalismen som jag alltid har uppskattat och värnat.”

Westerbergeffekten kom den att kallas, framgången som mer än fördubblade Folkpartiets väljarstöd i valet 1985. För första gången berättar Bengt Westerberg om bakgrunden till sitt politiska engagemang, om hur hans socialliberala övertygelser grundades och hur han kom att tillämpa dem i svensk politik på centrala områden som vård, arbete, jämlikhet och kultur.

Boken kostar 249 kr inklusive frakt!

OBS! Priset gäller inom Sverige. Vill du beställa till utlandet, maila info@fritanke.se för prisuppgifter. Då detta är en specialbeställning accepteras heller inga returer.

Beställningen är nu avslutad.

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...