Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Dagens Nyheter Specialerbjudande

20% rabatt för DN-kortet

Du som har DN-kortet får 20% rabatt på fyra av våra aktuella titlar! Två av böckerna är skrivna av DNs medarbetare. Ledarskribent Hanne Kjöllers hyllade granskning av polisen (En svensk tiger) och musikkritiker Martin Nyströms betraktelser om klassisk musik (Eviga ögonblick).  

Klicka här och ange din rabattkod. Vid köp av tre eller fler böcker bjuder Fri Tanke på frakten.

Fri Tanke förlag ger ut banbrytande litteratur i gränslandet mellan filosofi och politik, vetenskap och existentiella frågor.

Just nu!

En_svensk_tiger_omslagsoriginal_Page_1Eviga Omslag Utvikden_stökiga_psykiatrin

Stjärnhimlen omslag

10% rabatt på Sans magasin

Du som prenumererar på DN ges även rabatt på tidskriften Sans (ingen kod behövs). Klicka på länken så får du köpa 4 nr för endast 328 kr (ord. pris 365 kr). Prenumerera på Sans magasin!

Sans är tidskriften som går djupare och utforskar det senaste inom vetenskap, etik och samhällsdebatt. Ta chansen att kritiskt fördjupa dig i vår tids stora frågor!

Omslag Sans 1 2016

Böcker med rabatterat pris

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...