Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Livsmedelsföretagen

Vad är egentligen problemet med industrimaten? Inget alls konstaterar Andreas Håkansson i sin rosade bok Det ängsliga matsamhället.  Nu kan du som är medlem i Livsmedelsföretagen köpa boken till 20 % rabatt!

Det ängsliga matsamhället tittar närmare på den industriella matproduktionen och drar slutsatsen att industrimat inte alls är så farlig som många tror. Kritiken bygger snarare på att den storskaliga industriella matproduktionen har hamnat på kollisionskurs med en samling vanliga värderingar, som exempelvis uppfattningen att det som producerats utan mänsklig inblandning alltid är bättre (biofili) eller att den traditionella maten automatiskt är bättre bara i egenskap av sin historia (mat-konservatism). Att kritisera färdigmat och pulversås har dessutom blivit ett sätt att markera sin egen moraliska förträfflighet och klasstillhörighet.

Andreas Håkansson är biträdande professor i mat- och måltidsvetenskap och docent i livsmedelsteknik. Han undervisar och forskar om livsmedelsteknik och konsumtionskritik vid Högskolan Kristianstad.

 

Böcker med rabatterat pris

20% Rabatt
Publicerad 2018

Det ängsliga matsamhället

Håkansson, Andreas
184 kr231 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...