Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Julmingel

Kom och Julmingla med Fri Tanke i baren vid vårt nya kontor (och lös dina julklappsbekymmer samtidigt)!

Datum: Måndag den 16 dec

Tid: Från kl 16 och resten av kvällen!

Plats: Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, Djurgården (bredvid Cirkus), Stockholm

Vi är så glada att flytta in på Hasselbacken där vi nu har vårt nya kontor i det anrika huset som i början av förra seklet var ett vibrerande centrum för allehanda kulturhändelser i Stockholm. Vi hoppas kunna bidra till att återskapa den atmosfären i huset, särskilt med vårt fokus på ”The third culture” (C P Snow) där vi förenar litteratur och musik med vetenskap och filosofi.

Vi är just inflyttade och har knappt börjat vänja oss, men vi vill i alla fall samla Fri Tankes vänner till ett enkelt barhäng måndagen den 16 december.

Vi dukar också upp ett julbord av böcker (inte mat) som kan fungera som utmärkta julklappar, till oförskämt låga priser (betala med kort eller swish).

Vi är jätteglada om du mailar oss på info@fritanke.se och meddelar om du avser att dyka in under kvällen, från 16 och framåt.

Christer Sturmark & Martina Stenström

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...