Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

"Dessa svåra men viktiga ­frågor utvecklas på ett mycket fascinerande sätt av Warraich"

– Ingemar Engström, läkare, professor och sakkunnig i statens medicinsk-etiska råd, har skrivit en artikel om ”Den moderna döden” för SvD

”Människor i dag är sannolikt mer rädda för döden än ­någonsin. Den tekniska utvecklingen inom sjukvården har medfört fantastiska möjligheter till överlevnad, men sam­tidigt medfört nya och svåra etiska frågor om till ­exempel vilka värden som står på spel och vem som ska bestämma över desamma. I centrum för dessa frågor står det faktum att våra önskningar skiftar kring hur vi vill att den sista ­resan ska forma sig. Dessa svåra men viktiga ­frågor utvecklas på ett mycket fascinerande sätt av Warraich. Historiska beskrivningar varvas med biomedicinska och etiska resonemang och illustreras med en rad konkreta exempel från hans egna erfarenheter som läkare.”

 

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Hur vill du dö?

Jersild, P C
199 kr
KÖP
Publicerad 2018

Den moderna döden

Warraich, Haider
278 kr
KÖP
Publicerad februari 2015

Den stökiga psykiatrin

Jersild, P C
248 kr
KÖP
Slut
Publicerad 2009

Edens bakgård

Jersild, P C
SLUT

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...