Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

BESTÄLL HÄR! Alla gymnasietreor får boken "Alternativa fakta"!

Alla som läser tredje året i gymnasiet får Åsa Wikforss senaste bok Alternativa fakta. Björn Ulvaeus och Sven Hagströmer möjliggör satsningen tillsammans med Fri Tanke för att motverka det växande kunskapsmotståndet. 

Beställning sker på www.alternativafakta.nu

Fejkade nyheter, alternativa fakta och kunskapsmotstånd hör till vår tids största samhällsutmaningar. För att ge Sveriges lärare ett hjälpmedel för att motverka de farliga fenomenen delar förlaget Fri Tanke, Björn Ulvaeus och Sven Hagströmer ut Åsa Wikforss senaste bok Alternativa fakta till alla elever som går tredje året på gymnasiet: omkring 110 000 ungdomar.

Åsa Wikforss är professor i teoretisk filosofi vid Stockholms universitet, och den 20 december 2019 inträder hon som ledamot av Svenska Akademien. Hennes budskap om hur alternativa fakta och fejkade nyheter hotar demokratin hamnade rejält i strålkastarljuset efter det amerikanska presidentvalet 2016:

Böckerna kommer att skickas ut till gymnasieskolor under början av 2020.

Rektorer och lärare får beställa ett exemplar vardera till alla elever i tredje årskursen.

Mer information och beställning genomförs på www.alternativafakta.nu

Press om projektet:

Svenska Dagbladet

Dagens Nyheter

 

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...