Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Debatt mellan Stephen Law och Roland P Martinsson

Skulle världen vara bättre att leva i om människor inte trodde på några gudar och formar ett samhälle byggt på förnuft och rationella diskussioner? Eller sjunker mänskligheten ner i barbari och kulturskymning utan religionernas moraliska vägledning?

Torsdagen den 27 oktober debatterade den engelske filosofen Stephen Law vår tids stora samhällsfråga med Roland Poirier Martinsson, katolsk filosof och konservativ debattör.

Stephen Law är en aktiv engelsk filosof och författare som når en stor publik via bland annat poddradio, bloggar och föreläsningar. Se även http://stephenlaw.blogspot.com/ Han är aktuell i Sverige med boken Kort om humanism (Fri Tanke förlag 2011).

Roland Poirier Martinsson är ständigt synlig i den svenska samhällsdebatten kring frågor som religion, politik, feminism med mera. Han är chef för Timbro mediainstitut och verksam som författare och översättare.

 

Relaterade böcker

Publicerad 2012

Bluff

Law, Stephen
246 kr
KÖP
Publicerad 2011

Kort om humanism

Law, Stephen
169 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...