Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

PI-samtalen: Människa 2.0

I samarbete med Kungliga Vetenskapsakademien (KVA) gör Fri Tanke förlag en serie seminarium, ”vetenskapliga talkshows” med fokus på vetenskapens frontlinjer och modernt filosofiskt tänkande. Ett samtal mellan tänkare, forskare och filosofer – samtal för att öka medvetenheten om vad som sker i vår värld idag och ökar kunskapen om verkligheten och oss själva.

Temat denna gång är: Människan 2.0

Robotarmar vi styr med tanken, designade foster och droger som gör oss intelligentare eller mer empatiska. Det är inte längre lika fantasifullt som det låter, utan en fullt tänkbar framtid. Men bör vi göra allt som vi kan göra i framtiden? Ett samtal om gränsen mellan människa och teknik. Med Karim Jebari, forskare i filosofi, Sofia Jeppsson, forskare i praktisk filosofi och Helena Granström, författare med bakgrund inom fysik och matematik. Arrangerat av Fri tanke förlag och Kungl. Vetenskapsakademien.

Samtalen leds av Christer Sturmark,  förlagschef på Fri Tanke förlag.

UR Samtiden (C) Sveriges Utbildningsradio 2013

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...