Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Underlägsen - Den misslyckade vetenskapen om kvinnan

Angela Saini, författare av vår senaste bok Underlägsen – Den misslyckade vetenskapen om kvinnan, intervjuas av Aida Hadzialic, entreprenör och tidigare gymnasie- och kunskapslyftsminister. I Underlägsen, sammanställer Angela Saini vetenskapens gräsliga missförstånd gällande kvinnan, och avslöjar hur vi fortfarande lever med arvet från århundraden av exkludering och fördomar. Underlägsen utforskar könskrigen inom biologin, psykologin och antropologin och lyfter fram den nya forskningen som börjar kasta nytt ljus på kvinnans hjärna, kropp och roll i den mänskliga evolutionen. Angela Saini är brittisk journalist, programledare och författare. Hon har publicerats i Science, Wired, The Guardian och New Scientist och är en flitigt anlitad programledare i BBC radio. Aida Hadzialic är entreprenör och tidigare gymnasie- och kunskapslyftsminister.

Relaterade böcker

Publicerad 2018

Underlägsen

Saini, Angela
260 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...