Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Tangle Math

Nu presenterar vi ett helt nytt samarbete mellan Fri Tanke förlag och Erik Berglund och Aseel Berglund, lektorer på Linköpings universitet och forskar på spel och lärande. Tangle Math är ett mattememory där den som slutar räkna förlorar. Spelet bygger på Svenske astronauten Christer Fuglesangs barnbok ”Det Svarta Hålet” är för barn från 7 år som gillar matte. Men även vuxna kommer att gilla det!

Tangle Math tar sitt ursprung i kvantmekanisk sammanflätning. I Tangle Math letar du efter två brickor med samma tal. Alla brickor visar inte sina tal, men du kan räkna ut gömda tal eftersom brickor med samma färg har en och samma summa. Med färgsumman och det synliga talet kan du räkna ut det gömda talet. Det gäller att hitta talpar så fort det går. Räkna hela tiden annars förlorar du. Brickorna i spelet är sammanflätade som partiklar i kvantvärlden.

I Tangle Math kommer du att bli bättre på huvudräkning och lära dig om kvantfysik.

Spelet är tillgängligt på AppStore för iPhone och IPad och på GooglePlay för Android.

Barn som har testat spelet har sagt:

“Jag gillar spelet för man får räkna matte på ett roligt sätt”

– Klara, 8 år

“Spelet är roligt för det är klurigt”

– Magnus, 9 år

 

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...