Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Människans natur

Status:
Den här boken slutnoterad och kan inte köpas längre.

Ett myller av framstående svenska forskare har bidragit för att skapa Människans natur, en lättläst, underhållande och tänkvärd populärvetenskaplig bok om vad som gör människan till människa och jorden till jorden.

Evolutions- och doftforskaren Bill Hansson gör en djupdykning i havet till vår inre fisk, hjärnforskarna Martin Ingvar och Dan Wolpert hävdar att det bästa med hjärnan är när vi slipper tänka på vare sig den eller något annat. Den världsberömda kunskapsartisten Hans Rosling förklarar att vi helt enkelt måste kunna, och kan, ge alla jordens 11-12 miljarder framtida innevånare ett lika bra liv som vi har nu – inom planetens gränser – annars går det riktigt åt helvete.

Den förmåga som kanske är det som skiljer människans natur mer än allt annat från de andra djurens är fantasin. Den har tagit människan ända till människans tidsålder – där haven stiger och den globala uppvärmningen hotar allt liv på jorden. Rimligen är det just den förmågan som kommer att ta oss härifrån till en hållbar framtid.

Rekommenderade böcker

Publicerad 2012

Tankar som ändrar allt

Holst, Sören
219 kr
KÖP
Publicerad 2010

Kort om fri vilja

Pink, Thomas
169 kr
KÖP
Publicerad 2010

Kort om medvetandet

Blackmore, Susan
178 kr
KÖP

Relaterad information:

Pressmaterial

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...