Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

INSTÄLLT Bok & Panel – LIVE

P G A FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS DIREKTIV STÄLLER VI IN EVENEMANGET. BILJETTER KOMMER ÅTERBETALAS.

Hotande regeringskris, ökad smittspridning och ett amerikanskt ödesval. Nyhetshösten är fortsatt dramatisk. På Allhelgonaafton bjuder Fri Tanke och Kvartal återigen in till Bok & Panel, en AW där vi tillsammans med debattörer och författare diskuterar veckans nyhetshändelser och fördjupar oss i samtidens idéer. 

Elsa Kugelberg, doktorand i politisk filosofi vid Oxford Universtitetet, och Isobel Hadley Kamptz, författare och översättare, berättar om den australiensiska filosofen Kate Mannes uppmärksammade bok Duktig flicka : Misogynins logik som nu finns på svenska. 

Panelen utgörs av journalisterna Victor Barth-Kron och Lisa Bjurwald samt Inga-Britt Ahlenius, f d chef Riksrevisionsverket.

Välkomna till Pop House/Glashuset på Djurgården eller följ samtalet live på Facebook. Vi släpper ett begränsat antal biljetter till eventet – först till kvarn! 

BOKA HÄR

Datum: 30 oktober

Tid: 16:00-18:00 (ca) Vi öppnar dörrarna kl 16, samtalet börjar 16:30

Plats: Pop House/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

Biljettpris: 150 kr, då ingår boken “Duktig flicka”, eller 100 kr bara för biljett

Boka bord på restaurang Hasselbacken efter Bok & Panel. Ange koden “fri tanke” när ni bokar för 15% rabatt på maten. https://hasselbacken.com/sv/restaurang/

Om Bok & Panel

Bok & Panel är ett samarbete mellan bokförlaget Fri Tanke och tidskriften Kvartal och är en liveinspelning av Kvartals podd Veckopanelen.

 

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Duktig flicka

Manne, Kate
240 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...