Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Bok & Panel – LIVE

En global pandemi, eskalerande brottslighet och ökad politisk polarisering. Nyhetshöstens händelseutveckling speglar vår tids ödesfrågor. Nu bjuder Fri Tanke och Kvartal in till en månatlig AW under vinjetten ”Bok & Panel”. Debattörer och tänkare diskuterar veckans nyhetshändelser och fördjupar sig i samtidens idéer. 

På premiären utgörs panelen av författarna Torbjörn Elensky och Ulrika Kärnborg samt Chang Frick, chefredaktör för nättidningen Nyheter Idag. Filosofen Folke Tersman berättar om sin och Torbjörn Tännsjös bok Folk & vilja: Ett försvar av demokratin i vår tid.

Välkomna till Pop House/Glashuset på Djurgården eller följ samtalet live på Facebook. Vi släpper ett begränsat antal biljetter till eventet – först till kvarn! 

Datum: 2 oktober

Tid: 16:00-18:00 (ca) Vi öppnar dörrarna kl 16, samtalet börjar 16:30

Plats: Pop House/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

Biljettpris: 150 kr, då ingår boken “Folk & Vilja”, eller 100 kr bara för biljett

BOKA HÄR

Boka bord på restaurang Hasselbacken efter Bok & Panel. Ange koden “fri tanke” när ni bokar för 15% rabatt på maten. https://hasselbacken.com/sv/restaurang/

Om Bok & Panel

Bok & Panel är ett samarbete mellan vetenskapsförlaget Fri Tanke och tidskriften Kvartal och är en liveinspelning av Kvartals podd Veckopanelen.

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Folk & Vilja

Tersman, Folke, Tännsjö, Torbjörn
269 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...