Bok & Panel – LIVE

Detaljer
Datum
01.10.21
Tidpunkt
16:30
Beskrivning
Bok & Panel
Plats
Adress: Pop House Hotel/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

100-150 kr

Om evenemanget

Efter ett år av pandemi, politiska kriser och väderkatastrofer är vi tillbaka med “Bok & Panel” på Pop House. Fri Tanke och Kvartal bjuder återigen in till en AW där vi tillsammans med debattörer och författare diskuterar veckans nyhetshändelser och fördjupar oss i samtidens idéer. 

Vi översköljs av propaganda, lögner, falska nyheter och alternativa fakta. Det svajar i gamla hederliga begrepp som opartiskhet och saklighet. I Fri Tankes boksamtal möter vi Erik Fichtelius, en av Sveriges mest erfarna journalister, aktuell med boken “Äkta nyheter” om nyhetsförmedlingens bidrag till en fungerande demokrati. 

Kvartals veckopanel utgörs av Chang Frick, chefredaktör Nyheter Idag, Klara Lidman, grön liberal läkarstudent, och Anna Gullberg, samhällsreporter på Expressen och vice ordförande i Publicistklubben.

Välkomna till Pop House/Glashuset på Djurgården eller följ samtalet live på Facebook. Vi släpper ett begränsat antal biljetter till eventet – först till kvarn! 

Datum: 1 oktober

Tid: 16:30-18:30 (ca) Vi öppnar dörrarna kl 16:30, samtalet börjar 17:00

Plats: Pop House/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

Biljettpris: 150 kr, då ingår boken “Äkta nyheter”, eller 100 kr bara för biljett

Om Bok & Panel

Bok & Panel är ett samarbete mellan bokförlaget Fri Tanke och tidskriften Kvartal och är en liveinspelning av Kvartals podd Veckopanelen.