Bok & Panel – LIVE

Detaljer
Datum
29.10.21
Tidpunkt
16:30
Beskrivning
Bok & Panel
Plats
Adress: Pop House/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

100-150 kr

Om evenemanget

Nya terrordåd och krigshärdar. Det saknas inte exempel på skräck och monsters i nyhetsflödet. Vi ringar in Halloween med “Bok & Panel” på Pop House. Fri Tanke och Kvartal bjuder in till en AW där vi tillsammans med debattörer och författare diskuterar veckans nyhetshändelser och fördjupar oss i samtidens idéer. 

Hur kan vi behålla tilliten till välfärden, och i förlängningen demokratin, om systemet utnyttjas och missbrukas av kriminella? Den frågan utgör startpunkten för journalisten Hanne Kjöllers svidande kritik av socialförsäkringarna i “Handbok för fifflare”. I Fri Tankes boksamtal diskuterar Kjöller med bokförläggaren Christer Sturmark hur miljardsvindleriet kan stoppas.

Kvartals veckopanel utgörs av Anna-Karin Wyndhamn, doktor i pedagogiskt arbete, Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood och Torbjörn Hållö, ekonom på LO. Leder samtalet gör Jörgen Huitfeldt, chefredaktör på Kvartal. 

Välkomna till Pop House/Glashuset på Djurgården eller följ samtalet live på Facebook. Vi släpper ett begränsat antal biljetter till eventet – först till kvarn! 

Datum: 29 oktober

Tid: 16:30-18:30 (ca) Vi öppnar dörrarna kl 16:30, samtalet börjar 17:00

Plats: Pop House/Glashuset, Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

Biljettpris: 150 kr, då ingår boken “Handbok för fifflare”, eller 100 kr bara för biljett

Om Bok & Panel

Bok & Panel är ett samarbete mellan bokförlaget Fri Tanke och tidskriften Kvartal och är en liveinspelning av Kvartals podd Veckopanelen.