Bokrelease
Detaljer
- Datum
- 27.03.18
- Tidpunkt
- 17:30
- Beskrivning
- Plats
- Adress: Fri Tanke, Kungsgatan 60, Stockholm
Om evenemanget
Allt mer av det vi stoppar i oss har vid något tillfälle befunnit sig i fabrikernas rostfria ståltankar, transporterats på löpande band, behandlats med kemiskt framtagna tillsatser och förpackats i färgglada förpackningar. Istället för gladlynta kockar eller känsliga mathantverkare är det idag kemister, ingenjörer och industriarbetare som designar, tillverkar och monterar vår mat.
Men många som köper den industriellt producerade maten är samtidigt oroliga och känner dåligt samvete. Och många högröstade kritiker menar att industrimaten är näringsfattig, miljöfarlig, bedräglig – eller rentav giftig. Finns det fog för denna kritik?
Kom och fira utgivningen av Andreas Håkanssons bok ”Det ängsliga matsamhället”!
Vi bjuder på bubbel och tilltugg på förlaget och ett spännande föredrag om det fina med färdigmaten.
Boka din plats här: https://