Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Boksläpp - Sluta skrik för fan

Välkomna på bokrelease för Sluta skrik för fan – en bok om att leva med barn.

Sluta skrik för fan är en bok om att det inte alltid är så enkelt att ”passa på och njuta av småbarnsåren”. Det handlar om stresspanikkaos vid påklädning av overall, om förväntningsfällan, jämförelsesjukan och det ständigt pågående VM i självuppoffring. Men det handlar också om de sköna stunderna då man lyckas kasta av sig tvångströjan av normer och förväntningar och blir fri att vara förälder på sitt eget sätt.

Ni är varmt välkomna att fira födelsen av denna bok, vi lovar att det blir roligare än genomsnittligt barndop/namngivningsceremoni! Det kommer att bjudas på dryck, tilltugg och presentation av boken som också självklart finns till försäljning på plats.

När: Den 20 september med start klockan 18.
Var: Villa Adolfsberg, Wivalliusgatan 25 på Kungsholmen, Stockholm. (Man kan gå från t-banestation Fridhemsplan eller ta buss 1 mot Stora Essingen, hållplats: Wivalliusgatan.)

Anmäl dig här!

Relaterade böcker

Publicerad 2017

Sluta skrik för fan

Haawind, Malin
189 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...