Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

DOSED Dokumentärvisning + Q&A

Välkomna på svensk premiärvisning av den prisbelönta dokumentärfilmen Dosed! Detta evenemang presenteras i ett samarbete mellan Fri Tanke och Nätverket för psykedelisk vetenskap, med anledning av boken ”Psykedelisk Renässans” och författaren Michael Pollans kommande besök till Stockholm.

Dosed berättar historien om Adrianne, en kvinna som kämpar med ångest, depression och opiatberoende. Efter åratal av konventionella behandlingar utan effekt vänder sig Adrianne i desperation till underground-terapeuter och olagliga behandlingsmetoder med psykedeliska substanser som psilocybinsvamp och iboga.

Filmen är en gripande berättelse som i år vunnit pris för bästa dokumentär vid bl.a. Melbourne Film Festival och för närvarande visas på filmfestivaler över hela världen. Endast en visning är planerad.

Relaterade böcker

Publicerad 2019

Psykedelisk renässans

Pollan, Michael
278 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...