Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Fantastic Fungi dokumentärvisning

Välkomna på svensk premiärvisning av den omtalade dokumentärfilmen Fantastic Fungi! Visningen presenteras i ett samarbete mellan Fri Tanke förlag och Nätverket för psykedelisk vetenskap, med anledning av boken ”Psykedelisk Renässans” och författaren Michael Pollans kommande besök till Stockholm.

Fantastic Fungi, skapad av Louie Schwartzberg, är en häpnadsväckande dokumentär som tar oss med på en resa genom tid och skalnivåer ner i jorden under våra fötter, och visar ett underjordiskt nätverk som kan hjälpa oss läka såväl oss själva som vår planet. Genom intervjuer med kända forskare och mykologer som Paul Stamets och bästsäljande författare som Michael Pollan, blir vi medvetna om skönheten, intelligensen och de lösningar svampriket erbjuder oss som svar på några av våra mest svåraste medicinska, terapeutiska och miljömässiga utmaningar.

” Louie Schwartzberg’s lightly informative, delightfully kooky documentary, ”Fantastic Fungi,” offers nothing less than a model for planetary survival..”
– The New York Times

Relaterade böcker

Publicerad 2019

Psykedelisk renässans

Pollan, Michael
278 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...