Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Författarträff med Shoka Åhrman

Alla kan bli rika i den nya digitala ekonomin!

Välkommen till en inspirationsföreläsning med nationalekonomen Shoka S. Åhrman. Föreläsningen tar avstamp i Shokas bok ”Så blir du rik i den digitala ekonomin”. Lär dig gå från några hundralappar på sparkontot till att investera som proffsen!

Oavsett vilken typ av beslutstagande vi står inför, påverkas och styrs vi av våra kognitiva funktioner. Vi styrs av vår psykologi och våra känslor.

”Enligt beteendeekonomin är människan irrationell och det påverkar oss mer än vad vi tror varje dag under hela vårt liv. Detta trots att digitaliseringen med internet har gett oss tillgång till mer information än någonsin förr. Därför är det viktigt att lära ut och förstå sig på hur den mänskliga mekanismen fungerar”, säger Shoka Åhrman.

Den här föreläsningen produceras i samarbete med Helio och Fri Tanke exklusivt för Abundos medlemmar.

BILJETTER:
Föreläsningen arrangeras för Abundos medlemmar.
Du kan bli medlem för 90 kronor första månaden – och kan då boka in dig utan kostnad till föreläsningen och över hundra andra evenemang som ingår i Abundo.

Relaterade böcker

Publicerad 2019

Så blir du rik i den digitala ekonomin

Åhrman, Shoka
207 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...