Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Förlagskväll på NK: AI, giftmord och mångfald

På vilket sätt kan AI lära sig av den mänskliga hjärnan? Varför är underrättelsetjänster så förtjusta i märkliga gifter? Och hur tar vi bättre tillvara på mångfalden i moderna organisationer och i samhället i stort?

Välkomna på en förlagskväll på NK med tre av Fri Tankes bokaktuella författare!

Martin Ingvar är en av Sveriges främsta hjärnforskare. I Tänkandets maskineri går han igenom forskningen och historien om hjärnan, samt de försök som gjorts för att efterlikna den – att skapa en ”maskin”.

I Förgiftad gräver Ulf Ellervik, professor i organisk kemi, djupt i den onda kemin när han tar sig an konsten att giftmörda. Nervgas och radioaktiva ämnen, cyanid och arsenik, hemliga agenter och terrorister. Det visar sig svårare än man kan tro att giftmörda…

Varför har vi så svårt att bejaka olikheter? Och hur kan vi bättre ta tillvara olika erfarenheter? Det är utgångspunkten för Qaisar Mahmood i Den besvärliga mångfalden. I boken ger han konkreta verktyg för hur mångfalden kan bli en enande kraft istället för splittrande.

Vin finns att köpa för 20 kr/glaset.

När: 31 oktober

Tid: kl 18:00

Ingen föranmälan krävs.

 

Relaterade böcker

Spara 20%
Publicerad 2020

Äckligt

Ellervik, Ulf
151 kr189 kr
KÖP
Publicerad 2020

Virus

Ellervik, Ulf
Publicerad 2019

Förgiftad

Ellervik, Ulf
222 kr
KÖP
Publicerad 2019
Publicerad 2019

Den besvärliga mångfalden

Mahmood, Qaisar
199 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...