Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Hälsokväll med Fri Tanke på NK

Hur håller vi oss friska och hälsosamma genom livet? Råden om vad vi bör äta, träna och tänka är många och motsägelsefulla. Vad stämmer egentligen?

Forskningen visar att det inte finns några “quick fixes” men att vägen till hälsa inte behöver vara självspäkande. Tre nya böcker ger perspektiv och handfasta råd att navigera efter.

I Frisk utan fusk slår medicine doktorerna Maria Ahlsén och Jessica Norrbom hål på myter om hälsa. Vi får lära oss att socker inte är ett gift och att kokosolja inte är ett mirakelmedel. 

Dagens snabbrörliga och föränderliga samhälle ställer större krav än tidigare på att vi måste vidareutvecklas livet ut. Yrken blir obsoleta och tekniken förändrar hur vi lever i vardagen. I Livsutvecklingens psykologi hjälper Kristina Elfhag, psykologiforskare, läsaren att fortsätta växa och utveckla sitt “jag”.

Varmt välkomna på en hälsokväll med Fri Tanke på NK! Passa på att fynda en bok eller två inför jul och ge dig själv eller en vän en guide för januaris hälsolöften. 

Vin finns att köpa för 20 kr/glaset.

5 december

Tid: kl 18:00

Ingen föranmälan krävs.

 

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Livet med klimakteriet

Woxnerud, Katarina
279 kr
KÖP
Publicerad 2019

Frisk utan fusk

Norrbom, Jessica, Ahlsén, Maria
234 kr
KÖP
Publicerad 2019

Livsutvecklingens psykologi

Elfhag, Kristina
248 kr
KÖP
Publicerad 2017

Frisk utan flum

Norrbom, Jessica, Ahlsén, Maria
234 kr
KÖP
Slut
Publicerad 2016

Livsmedelsmagi

Ahlsén, Maria, Schultz, Anders
SLUT

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...