Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Inspirationslunch: Frisk utan fusk

Är kokosoljan så bra som folk säger och kan C-vitamin bota förkylning? Kan sötningsmedel verkligen orsaka cancer och hur farligt är egentligen kaffe? Vad stämmer egentligen? Välkommen att lyssna till Maria Ahlsén och Jessica Norrbom som reder ut detta. Föranmälan via hemsidan. Lunch, rabatt och nya insikter för endast 150 kr. Välkommen!

Vi möts dagligen av påståenden om vad som är bäst för kroppen, allt från fasta och detox till undergörande kurer och vitamintillskott. Myterna kring hur vi håller oss friska och starka är många och skapar missförstånd som påverkar vår hälsa negativt.

Frisk utan fuskger vetenskapliga och välgrundade svar på de vanligaste frågorna kring kost och hälsa. Maria Ahlsén, biokemist och kostrådgivare, och Jessica Norrbom, molekylärbiolog och personlig tränare, hjälper oss navigera bland hälsomyterna. De reder ut vad som är nyttigt, vad som är onödigt och vilka populära kostråd som rent av kan vara hälsofarliga.

150 kr för lunch och 30 min inspiration – så funkar det:
Anmäl dig via hemsidan under Evenemang. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!

 

Relaterade böcker

Publicerad 2019

Frisk utan fusk

Norrbom, Jessica, Ahlsén, Maria
234 kr
KÖP
Publicerad 2017

Frisk utan flum

Norrbom, Jessica, Ahlsén, Maria
234 kr
KÖP
Slut
Publicerad 2016

Livsmedelsmagi

Ahlsén, Maria, Schultz, Anders
SLUT

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...