Lansering “Kejsarfödsel” och Q&A med “Baking babies” och “Hej Hej Vardag”

Detaljer
Datum
22.08.19
Tidpunkt
17:00
Beskrivning
Lansering
Plats
Adress: NK Lek & Baby

Om evenemanget

Vad händer med kroppen efter förlossning? Och vad innebär olika sätt att föda för hur vi mår efteråt?

Nästan varannan kvinna drabbas av komplikationer under förlossningen i Sverige. Och den vanligaste operationen i världen är kejsarsnitt. Ändå vet vi ganska lite om hur vi ska förbereda oss för förlossning och hur vi ska ta hand om kroppen efteråt. Det vill Mia Fernando och Louise Winblad råda bot på!

Efter succén med boken Mammaroll och snippkontroll så är de tillbaka med en bok helt vigd åt kejsarfödsel och livet och kroppen efter snittet. Kejsarfödsel : snittkoll och mammaroll är ett stöd för dem som har fött med snitt och som förberedelse för dem som ska föda med snitt. 

Under en kväll på NK Lek & Baby bjuder vi på fika och en Q&A med Mia och Louise. Ställ alla frågor om förlossningar, kroppen efter bebis och livet med småbarn!

Barn är välkomna, det finns lekmöjligheter i butiken.

Vi bjuder på vin, saft och kakor till de första som kommer. Därefter finns det att köpa vin för 20 kr/glaset.

Mia Fernando specialistfysioterapeut inom obstetrik, gynekologi och urologi. Hon bloggar på Bakingbabies.se och blev vald till ”Årets fysioterapeut” 2017.

Louise Winblad driver den populära bloggen ”Hej hej vardag” och är illustratör med stort engagemang för kvinnors liv och hälsa.

När: 22 augusti

Tid: Kl 17-19. Samtalet börjar 17:30

Var: NK Lek & Baby

Ingen föranmälan krävs.