Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Nobel 2018: Bakom kulisserna till världens främsta pris

Många väntar på samtalet. Få får ta emot det. Vilka är årets Nobelpristagare och vilka upptäckter prisas de för? Hur ser arbetet ut bakom kulisserna till världens främsta pris?  

1895 begärde dynamitbaronen Alfred Nobel i sitt testamente att hans förmögenhet skulle användas för att årligen prisa personer som ”gjort mänskligheten den största nyttan” inom fysik, kemi, fysiologi eller medicin, litteratur och fredsarbete. Sedan dess har Nobelpriset etablerats som världens mest prestigefyllda, och skänker vetenskapen och litteraturen global stjärnglans.

Välkomna till ett samtal i NK:s Ljusgård med Gustav Källstrand, doktor i historia och programredaktör Nobel Center, och Christer Sturmark, VD och förläggare Fri Tanke.

Samtalet spelas in för Fri Tanke-podden. Följ podden och hör vår tids främsta tänkare analysera, filosofera och diskutera brännande frågor. Finns där poddar finns!

Datum: 11 december

När: kl. 17:00

Var: NK, Ljusgården

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...