Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Lansering av fotoboken We Can All Contribute

WCAC webb

40 artister. Två bröder. En kamera

Lansering av årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling  porträtt av svenska artister med stora hjärtan. Allt till förmån för Läkare utan gränser.

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags hjärnkirurg respektive ekonom,  har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började  som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Datum: 4 november

Plats: Fotografiska museet i Stockholm

Start: 19.30

 

OSA senast 1 november till osa@fritanke.se

wcac

Relaterade böcker

Publicerad 2013

We can all contribute

Brandt, Carl-Johan
469 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...