Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Träffa Christer Fuglesang på NK

NK firar in julen med ett intergalaktiskt juläventyr i varuhuset. Dagarna innan jul besöker Sveriges första astronaut Christer Fuglesang ljusgården. Han har skrivit fem spännande äventyrsböcker för barn om syskonen Markus och Mariana som tillsammans med sin farbror Albert beger sig ut i rymden. Nu lanserar vi den sjätte.

I ”Rymdskurkarna” har farbror Albert sett ett främmande asteroid-liknande föremål sväva runt i vårt solsystem — ett föremål som innehåller något som kanske skulle kunna rädda världen ifrån klimathotet. Men blir det det den spänningsökande trion eller rymdskurkarna som hittar dit först? Och hinner de hem till julafton?

Ta med barnen och träffa en livs levande astronaut på NK och köp en signerad julklapp som är både saga och fakta. Välkomna!

När: 21 december

Tid: kl.13

Ingen föranmälan krävs.

 

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Rymdresan

Fuglesang, Christer
149 kr
KÖP
Publicerad 2019

Rymdskurkarna

Fuglesang, Christer
149 kr
KÖP
Publicerad oktober 2015

Schackjakten

Hall, Jesper, Fuglesang, Christer
148 kr
KÖP

Det svarta hålet

Fuglesang, Christer
158 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...