Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Träffa Hanne Kjöller på NK bokhandel

Välkommen att träffa och lyssna på Hanne Kjöller berätta om sin senaste bok ”23 saker jag vill att ni påminner mig om när jag blir äldre”. En bok om att åldras och vad man kan göra för att inte ”gamla till sig”.

Det talas om 50-årskriser. Och samtidigt om en ny frihet när halva livet är avklarat. Vissa ser fram emot pensioneringen. Andra vill helst inte tänka på den alls. Några ifrågasätter en arbetsmarknad där man anses passé mitt i livet och hävdar med bestämdhet: jag har aldrig varit bättre.

Fast är det sant? Hur mycket av de förändringar man kan se hos människor som passerat medelåldern är ofrånkomliga och hur mycket går att påverka själv? Åtskilligt visar det sig. Genom fysisk träning, genom att fortsätta att lära nytt och genom att träffa vänner kan vi bromsa processen. I den här boken har den 53-åriga journalisten Hanne Kjöller funderat över sitt eget – och andras – åldrande. Hon listar 23 saker som hon vill bli påmind om för att inte ”gamla till sig”.

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Kris i forskningsfrågan

Kjöller, Hanne
239 kr
KÖP
Publicerad 2018
Publicerad januari 2016

En svensk tiger

Kjöller, Hanne
248 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...