Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Köpvillkor

Fri Tanke säljer utvalda böcker via internet. Priserna är inklusive moms och gäller vid köp direkt på denna webbplats. Alla priser inkluderar 6% moms. När du gör en beställning innebär det att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att vi registrerar dina uppgifter i vårt  kundregister. Fraktavgiften är 39 kronor och gäller per order oavsett antal böcker i beställningen. Om du beställer tre böcker eller flera, bjuder vi på frakten.

Du hittar Fri Tanke förlags integritetspolicy här.

Du har 14 dagars returrätt på oanvända produkter i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Fri Tanke tar inte ut någon returavgift när du returnerar men du betalar själv för frakten tillbaka enligt Postens portotabell. Kontakta oss på order [at] fritanke.se eller 08-411 14 60 om du vill returnera din bok så hjälper vi dig.

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...