Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Pris till lanseringskampanj för Fuglesangs barnböcker

Snart lanseras Christer Fuglesangs fjärde barnbok. Här kan du se en videopresentation av vårt lanseringssamarbete med PR byrån Wendelfalck.

Guld till Wenderfalck i IPRA

I den för tävlingen prestigefyllda kategorin ”Digital Media Relations” fick Wendelfalck förstapriset för denna kampanj, ett projekt som genomförts tillsammans med Sveriges enda astronaut Christer Fuglesang och Fri Tanke förlag. Konkurrensen i kategorin var ovanligt hård i år och fler än 300 bidrag från hela världen tävlade om en utmärkelse.

Projektet syftade till att väcka barns vetenskapliga intresse genom att uppmana dem att ställa frågor till rymden och till eventuella utomjordingar. Samtliga frågor skickades sedan ut i rymden med hjälp av SSC (Svenska Rymdaktiebolaget). Frågekampanjen var steg två i ett samarbete mellan PR-byrån Wenderfalck och Christer Fuglesang, som inleddes under hösten 2012 i samband med lanseringen av Vattenvärlden, den tredje barnboken i serien om Markus och Mariana och farbror Albert.

Tidigare i höst belönades kampanjen även med ett guld och ett silver i PR-tävlingen Stevie Awards 2013 i kategorin Communications or PR Campaign/Program of the Year – Low Budget och Communications or PR Campaign/Program of the Year – Public Service – Europe.

Relaterade böcker

Publicerad 2020

Rymdresan

Fuglesang, Christer
149 kr
KÖP
Publicerad 2019

Rymdskurkarna

Fuglesang, Christer
149 kr
KÖP
Publicerad oktober 2015

Schackjakten

Hall, Jesper, Fuglesang, Christer
148 kr
KÖP

Det svarta hålet

Fuglesang, Christer
158 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...