Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Frukost med forskning på menyn

”Det var under en ovanligt bra söndagsfrukost med ägg benedict och nybryggt kaffe som jag började fundera mer kring själva frukosten. Nästan alla människor jag möter har en åsikt om frukost. Vissa kan inte äta frukost. Andra tycker mest att det tar tid. Jag tillhör dem som älskar frukost. Inte bara själva energiintaget utan hela, det nästan ceremoniella sättet att börja dagen. Jag äter ett mellankokt ägg, inte löskokt och absolut inte hårdkokt, en smörgås, ett glas juice, en kanna te och så läser jag minst en dagstidning.”

Krönika av Ulf Ellervik i Tidningen Curie, professor i kemi vid Lunds universitet, om forskning kring frukosten.

Relaterade böcker

Publicerad 2018

Magnifika frukostar

Ellervik, Ulf
249 kr
Publicerad 2017

Glass för kemister

Ellervik, Ulf
249 kr
Publicerad 2016

Ursprung

Ellervik, Ulf
249 kr
Publicerad mars 2016

Livet, kärleken och döden

Ellervik, Ulf
168 kr
Publicerad augusti 2015

Den svåra konsten att leva

Ellervik, Ulf
249 kr
Spara 24%
Publicerad 2013

Njutning

Ellervik, Ulf
189.24 kr
Ordinarie pris 249 kr

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...