Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

"Kom nu Ketchup, så går vi till historien"

Daniel Rydén i Sydsvenskan: ”Dagens namn är Herbert – som i Felix, som i ketchup, som i kemihistoria. Lundaforskaren Andreas Håkansson, docent i livsmedelsteknik, har skrivit en bok om industrimatens historia. Ett kapitel handlar om ketchup. Häng med på en såsig resa genom seklerna.”

Relaterade böcker

Spara 20%
Publicerad 2019

Mat, myter och maskiner

Håkansson, Andreas
188 kr235 kr
KÖP
Spara 20%
Publicerad 2018

Det ängsliga matsamhället

Håkansson, Andreas
187 kr234 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...