Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

#23: Jubileumsspecial, Fri Tanke 10 år

Fri Tanke fyller i år tio år! Vi blickar bakåt för att prata om vetenskapsförlaget som började med en enda bok och som växte till att bli en av de mest inflytelserika samhällspåverkarna i bokbranschen.

I det här avsnittet träffas Christer Sturmark, Björn Ulvaeus, Sven Hagströmer och Tomas Björkman för att prata om åren som gått och om förlagets framtid. De pratar om hur det gick till när Fri Tanke skapades för tio år sedan och varför det är så viktigt och givande att ge ut populärvetenskapliga böcker i Sverige. De pratar också om det växande intresset för vetenskap i Sverige och i världen, våra framgångsrika event, vårt stora inflytande i förhållande till vår storlek och vårt Pi-pris i samarbete med Kungliga vetenskapsakademien. De blickar även framåt och pratar om förlagets roll i framtiden.

Vi vill tacka våra läsare och oss själva för tio fantastiska år!
Download this episode (right click and save)

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...