Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

#7: Fulföräldraskap

I det här avsnittet pratar Lisa Swedén med Malin Haawind som är författare till Sluta skrik för fan. De pratar om att semester inte är semester när man har småbarn, om hur sociala medier skapar bilden av det perfekta föräldraskapet och om varför man får så mycket kritik när man pratar om att det är jobbigt att ha barn. Malin Haawind är etnolog och journalist, Dra åt helvete är hennes debutbok.

Sluta skrik för fan är en bok om livet med småbarn. Om de stoltaste ögonblicken som förälder men också (kanske framför allt)  de minst stolta. Om hoten, mutorna, trugandet, bekräftelsen, närheten, ömheten och känslan av att bara vilja fly till en plats där ingen kräver något av en. Om att föräldraskap inte är en uppgift eller ett projekt som kan bockas av, utan ett liv som ska levas, med barn. Och i detta ska allas personligheter få plats – både småmänniskornas och de vuxnas.

 

 

Download this episode (right click and save)

 

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...