Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Sääf, Jan-Erik

Jan-Erik Sääf, är kompositör, textförfattare och musiker. Han är utbildad vid Musikhögskolan i Malmö (1983-1989), bland annat med studier i komposition för Rolf Martinsson och Hans Söderberg. Hans kompositioner omfattar många olika genrer, men med fokus på musikteater, musikal och opera. Bland ett dussintal helaftonsmusikalier kan nämnas Svarta änkan (Riksteatern), Speciells evangelium (Moomsteatern) och Kontaktannonsen.

Hans verk har gjorts i ett stort antal uppsättningar runt om i Norden och Off-Broadway i New York. På senare år har han samarbetat och skrivit flera verk för Jonas Nerbe och Stockholms Musikteater, till exempel Jag, William, där den engelska versionen William vann skådespelarpriset vid New York International Fringe Festival 2013, och Freuds cigarr, i samverkan med Göteborgsoperan.

Utgiven bok

Slut
Publicerad oktober 2015

Hej lilla människa

Sääf, Jan-Erik
SLUT

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...