Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Rådbo, Marie

astronom

Marie Rådbo började sin karriär som astronom 1973 vid Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Hon har utgivit åtskilliga populärvetenskapliga böcker inom sitt ämne, riktade både till barn och ungdom samt vuxna. 2003 tilldelades Rådbo utmärkelsen ”Årets folkbildare” för sitt ”engagerade arbete med att sprida kunskap om naturvetenskapens arbetssätt och resultat”. Rådbo var sommarvärd i Sveriges Radio den 29 juli 2005. 2014 medverkade hon i Genikampen i SVT.

Talarprofil

Maries föredrag kan handla om allt från vår vetenskapshistoria kopplad till stjärnhimlen och vilka spår av våra förfäders aktiviteter vi ser i samhället än i dag, till de senaste forskningsresultaten. Aktuell forskning handlar till exempel ofta om främmande planeter, liv i ett kosmiskt perspektiv och universums utveckling och struktur. Val av tema är således fritt och bestäms i samråd med uppdragsgivaren.

Kontaka oss för bokning

Utgiven bok

Publicerad september 2015

Stjärnhimlen

Rådbo, Marie
248 kr
KÖP

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...