Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Talare

Boka en oförglömlig föreläsning!

Fri Tanke förlag är inte bara Sveriges främsta vetenskapsförlag, vi är också en talarförmedling och har några av landets bästa talare i vårt stall. Vi erbjuder en flora av författare, vetenskapspersoner, forskare, filosofer, och entreprenörer som är experter på sitt område och också skickliga och erfarna talare.

Söker du en spännande och underhållande föreläsare till ditt nästa event? Vill du inspirera och utveckla dina anställda eller medarbetare? Vill ni förmedla ny kunskap i ert företag?

Vi tror att vi kan leverera en föreläsning som överträffar era förväntningar. Låt oss komma med förslag på talare utifrån era behov. Vi hjälper er att planera och genomföra föreläsningen och vi utvärderar gärna med er efteråt för att försäkra oss om att ni verkligen är nöjda med vår insats.

Kan vi få komma till er och berätta mer? Vi vill gärna träffa er och prata om era behov och önskningar. Hör av er till oss så bokar vi ett möte!

Kontakta: talare(at)fritankeforlag.se

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...