Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Hela Sverige hånglar Om att leva innan man dör

Boken är inte utgiven än men går att förbeställas. Om du köper boken nu kommer den att skickas till dig så fort den ges ut.
192 kr
Förbeställ
Lägg i önskelistan

Sitt Ner och Håll Käften. SNHK.

Och hångla mer. Genom historien har vi människor fått kämpa för att överleva. Nu lever vi i en tid där väldigt många av oss tar vår överlevnad för given, men vi kämpar fortfarande med själva levandet. Vi genomför livet istället för att uppleva det.

Vi måste lära oss att vara lite mer opraktiska och kliva ur de snäva ramarna för hur man förväntas leva livet. Det är dags att våga ta risker, men också att våga vara tysta och inte göra någonting. SNHK.

I Hela Sverige hånglar dyker Klas Hallberg ner i den existentiella bottenlösa brunnen och tar sig an frågan om meningen med livet. Boken är tänkt som en funderingskompis utan färdiga svar, som belyser ett antal frågor som är viktiga för att man ska uppleva att man lever – innan man dör.

Relaterad information:

Pressmaterial

Skriv ett eget omdöme

Din epostadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *


Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...