Fritanke Fritanke
Kundvagn (0)
Till Kassan
Din kundvagn är tom
Meny

Från Ad hoc till Önsketänkande

Status:
Den här boken slutnoterad och kan inte köpas längre.

Från Ad hoc till Önsketänkande presenterar kunskap om kontroversiella ämnen som tankeläsning, reinkarnation, healing och homeopati och andra mystiska och otroliga fenomen, ofta med anhängare vilka gärna påstår att det finns vetenskapligt stöd för det otroliga.

Texterna är alfabetiskt ordnade och författarens ambition är att guiden ska fungera som en snabb och pålitlig referens med korta informativa artiklar samt lästips.

 

Exempel på uppslagsord:

Area 51, populärt men ej officiellt namn på ett område i öknen i södra Nevada, USA, använt för testfygningar av det amerikanska flygvapnet. USA medger officiellt att testverksamhet förekommer i trakten, och verksamheten är omgiven med stort hemlighetsmakeri. Av denna anledning har Area 51 blivit favoritingrediens i UFO-anknutna konspirationsteorier, t.ex. att USA döljer kraschade utomjordiska farkoster eller varelser där. Inga hållbara belägg för sådana teorier har presenterats. Många mystifikationer om Area 51 förefaller att spridas i turistlockande syften. Jfr Roswell.

 

Rekommenderade böcker

Publicerad 2013

Vetenskapsteori för sanningssökare

Persson, Johannes, Sahlin, Nils-Eric
249 kr
KÖP
Publicerad 2012

Tankar som ändrar allt

Holst, Sören
213 kr
KÖP

Relaterad information:

Kassa

Artiklar

Önskelista

Här är böckerna som ligger i din önskelista.

Anmäl din epostadress om du vill få uppdateringar och erbjudanden om de böcker som ligger i din önskelista. Vi lämnar aldrig ut din epostadress.
Din epostadresss är knuten till din önskelista så att du kan få uppdateringar och erbjudanden om böcker som ligger i här.
Jag är säker på att jag vill ta bort min epostadress

Meddelande

Meddelande text

Arbetar...